Pilates Reformer (màquines)

Sessions que es realitzen amb les màquines específiques del mètode. (Reformer,cadillac, spine corrector…)

EL Reformer és una máquina especialment dissenyada per permetre al usuari realitzar una gran varietat d’exercicis de Pilates. És l’aparell més conegut per exel·lència de Joseph Pilates i ha obtingut una gran popularitat gàcies a la seva àmplia versatilitat, diversitat d’exercicis i sobretot als grans resultats que proporciona per el cos. Millora la teva postura i aconsegueix un cos més tonificat i flexible en poques sessions.

Veure Tarifes Provar Classe

Pilates Mat (terra)

Exercicis de Pilates al terra, sobre matalàs, i amb material complementari.(Fitball, Power Circle, Bandes elástiques, foam roller…) tant per assistir com per retar els exercicis.

Veure Tarifes Provar Classe

Entrenament Personal

Dissenyats per als alumnes que prefereixen una classe personalitzada.
Descobreix els avantatges de tenir un entrenador personal només per tu.
Són classes on el professor treballa amb l'alumne per aconseguir arribar a les metes preconcebudes mitjançant entrenaments de tipus funcional, cardiovascular i el mètode pilates.

Cada classe està feta a mida.

Veure Tarifes Provar Classe

Pilates Mve Fitness Chair

Classe coreografiada sobre una cadira especial.
La MVe Fitness Chair,és una versió evolucionada de la cadira original de Pilates. Sessió que combina el Pilates més clássic i pur amb la força, flexibilitat i resistència resultant un entrenament molt divertit. Sistema d’entrenament que s’adapta a tots els nivells de condició física tant per principiants com per esportistes experts. La música guía i dinamitza la clase.

Veure Tarifes Provar Classe

Entrenament Funcional

Mètode d’acondicionament físic que s’adapta a les característiques de cada persona tenint en compte les seves possibilitats físiques i objectius personals.

Té com a objectiu ser més eficient i saludable en els moviments quotidians de qualsevol persona o atleta, sense crear desequilibris als músculs gracies al treball de les sinergies entre cadenes musculars.

Veure Tarifes Provar Classe

Pilates Per a Embarassades

Exercicis de Pilates adaptats al embaràs i les seves etapes

Veure Tarifes Provar Classe

Pilates Amb Bebés

Gaudeix dels beneficis dels Pilates compartits amb la persona que més estimes.

Veure Tarifes Provar Classe

HOLA!


ACABES DE SOL·LICITAR UNA CLASSE GRATUÏTA DE


Per concretar dia i hora deixa’ns les teves dades i et trucarem el més aviat possible :)