Pilates Reformer (màquines)

Sessions que es realitzen amb les màquines específiques del mètode. (Reformer,cadillac, spine corrector…)

EL Reformer és una máquina especialment dissenyada per permetre al usuari realitzar una gran varietat d’exercicis de Pilates. És l’aparell més conegut per exel·lència de Joseph Pilates i ha obtingut una gran popularitat gàcies a la seva àmplia versatilitat, diversitat d’exercicis i sobretot als grans resultats que proporciona per el cos. Millora la teva postura i aconsegueix un cos més tonificat i flexible en poques sessions.

Veure Tarifes Provar Classe

Pilates Mat (terra)

Exercicis de Pilates al terra, sobre matalàs, i amb material complementari.(Fitball, Power Circle, Bandes elástiques, foam roller…) tant per assistir com per retar els exercicis.

Veure Tarifes Provar Classe

Entrenament Personal

Dissenyats per als alumnes que prefereixen una classe personalitzada.
Descobreix els avantatges de tenir un instructor de Pilates només per tu.
Són classes on el professor treballa amb l'alumne per aconseguir arribar a les metes preconcebudes. Un mètode fantàstic per millorar la teva condició física ràpidament.

Cada classe està feta a mida.

Veure Tarifes Provar Classe

Pilates Mve Fitness Chair

Classe coreografiada sobre una cadira especial.
La MVe Fitness Chair,és una versió evolucionada de la cadira original de Pilates. Sessió que combina el Pilates més clássic i pur amb la força, flexibilitat i resistència resultant un entrenament molt divertit. Sistema d’entrenament que s’adapta a tots els nivells de condició física tant per principiants com per esportistes experts. La música guía i dinamitza la clase.

Veure Tarifes Provar Classe

Pilates TRX

Sessions que combinen els exercicis de Pilates amb l’entrenament en suspensió. Les possibilitats que ens brinden els sistemes d’entrenament en suspensió com el TRX són infinites i més encara si ho combinem amb altres disciplines com el Pilates, fent que suposi un entrenament amb major dificultat i un gran treball abdominal i de estabilització.

Veure Tarifes Provar Classe

Cardio Pilates

Nova forma d’exercici que combina l’ entrenament cardiovascular amb el métode Pilates. Aquest entrenament ajuda a millorar la aptitud cardiovascular i a tonificar el cos al mateix temps que cremes calories.

Veure Tarifes Provar Classe

Running Funcional

Entrenament que combina una gran diversitat d’exercicis i moviments enfocats a millorar la condició física del corredor per reduir lesions i ser més eficient.

Veure Tarifes Provar Classe

Dansa Pilates

Combina els beneficis del Pilates amb la diversió i qualitat de moviment que ens aporta la dansa.

Veure Tarifes Provar Classe

Pilates Per a Embarassades

Exercicis de Pilates adaptats al embaràs i les seves etapes

Veure Tarifes Provar Classe

Pilates Amb Bebés

Gaudeix dels beneficis dels Pilates compartits amb la persona que més estimes.

Veure Tarifes Provar Classe

HOLA!


ACABES DE SOL·LICITAR UNA CLASSE GRATUÏTA DE


Per concretar dia i hora deixa’ns les teves dades i et trucarem el més aviat possible :)